Broojebal

Beste Spinolen,

Het Broojebal zal weer gehouden worden, en wel in samenwerking met de KBO Halsteren, Toneelvereniging Ons Kent Ons, De Zonnebloem en Dagbesteding Op ’t Dorp. Het Broojebal zal plaats vinden op 20 januari 2024. De zaal gaat open vanaf 13:55 uur en het Broojebal zal om 14:11 uur starten.

We geven de senioren van Altere graag de ruimte voor een leutige middag met muziek en vermaak. De muziek is al geregeld en het vermaak, dat zit wel goed, er kommen weer verschillende artiesten optreden.

Als je jezelf hebt ingeschreven voor deze middag, dan wordt er gezorgd voor koffie met een worstebroodje in de pauze en aan het einde van de middag een lekkere kop met snert.

We beloven dat dit weer een middag gaat worden waar nog lang over nagepraat gaat worden. Graag tot ziens op zaterdag 20 januari 2024!

À ge mar leut et!

INSCHRIJFFORMULIER

Kosten: € 5,- per persoon, bij inschrijving te voldoen. U ontvangt via e-mail een betaalverzoek of u kan ook betalen door overschrijving op rekening NL 74 RABO 0128021845 t.n.v. Stichting Alterse Carnaval.