Intocht & Scholenbezoeken

Hee, leuke Spinooltjes,

Zijn jullie er al klaar voor? De Vastenavond komt zo, hoor. Dat duurt niet lang meer. Zijn jullie al iets aan het maken voor de festiviteiten op je eigen basisschool? Jullie doen toch ook wel iets leuks, zoals een schooloptocht of een dweilmiddag?

Dit jaar zal er iets veranderen want onze Hoogheid komt niet op zaterdag maar al een dag eerder, op vrijdag, naar Halsteren. Op Slikkenburg trekt hij zijn goeie kostuum aan en dan zal hij, samen met zijn Nar, op vrijdag, officieel aankomen in Halsteren en wel om 8:33 uur bij Basisschool De Springplank.

Na het inhalen van de Hoogheid, met alle plechtigheden die daarbij horen, gaan we met het gevolg beginnen aan een tocht langs alle scholen in Halsteren. De Hoogheid vindt het hartstikke leuk om jullie daar weer te zien.

Let wel op: er is op zaterdag dus geen Kinderoptocht op het Dorp en ook zal er in de Wittenhorst geen activiteit zijn. Maar niet getreurd, immers de Vastenavond gaat altijd door en dus kun je ons gewoon op het Dorp tegenkomen om een leuk potje te dweilen.

Dus trek je carnavalsbullen aan en dan zien we je op school.

Maar voordat het zo ver is komt de Hoogheid ook dit jaar van tevoren weer op school om alles te vertellen en uit te leggen. En als je dan nog vragen hebt, dan mag je die gerust aan hem stellen.

“À ge mar leut et”