Scholenbezoeken

Hallo Spinooltjes,

Op vrijdag 17 februari 2023 is het dan eindelijk zo ver. Prins Ambrosio komt dan met zijn gevolg weer naar de verschillende basisscholen in Halsteren.

Hij is nu al reuze nieuwsgierig naar de activiteiten en optochten die jullie gaan houden. Vorig jaar was het in ieder geval hartstikke “leutig”. Scholenbezoek_2016Zoals jullie al wel weten kunnen jullie met je creaties die voor school zijn gemaakt ook meedoen met de kinderoptocht op zaterdag 18 februari 2023.

Deze kinderoptocht wordt gehouden na de intocht van de Prins met zijn Nar. Hierna gaan we samen met de Grootste Boer, LaForce, De Boereploeg en verschillende dweilbandjes in optocht naar De Spinool. Daar gaan we de Prins met zijn Nar ophalen. Als de Prins met de Nar is aangekomen, gaan we in optocht naar het Oude Raadhuis, alwaar hij wordt ontvangen door de Burgemeester en Wethouders.

Gelijk hierna gaan we naar ’t Leuthol (De Wittenhorst) voor de kindervastelaoved. Er wordt dan een toneelstukje voor jullie opgevoerd! Na de kindervastelaoved volgt dan de prijsuitreiking van de kinderoptocht.

Het zou toch “leutig” zijn als je met je vriendje, vriendinnetje of de hele klas prijs zou hebben? Schrijf jezelf nu in via ’t inschrijfformulier

“À ge mar leut et!”