Steunbalk TOP 11

Elk jaar wordt er een steunbalk top 11 opgesteld. Deze steunbalk laat zien welke 11 bedrijven de stichting en dus de Alterse Vastelaoved het meest financieel hebben gesteund in het afgelopen stichtingsjaar.

De commissie Financieel maakt daarvoor een optelsom van de inkomsten uit de donaties van de bedrijven, advertenties in de Carnavalskrant en op onze optochtflyer, deelname aan de reclame-optocht, sponsors van ons optochtprijzen en nog veel meer. Uit deze totale optelsom komt een top 11 tot stand.

Natuurlijk is de Stichting Alterse Carnaval blij met alle adverteerders, donateurs, deelnemers aan de reclame-optocht of welke financiële steun dan ook. Kijk alleen al maar eens naar onze adverteerders in de Carnavalskrant. Iedereen, namens de Stichting Alterse Carnaval, bedankt voor jullie steun!

Wil je nu meer weten over adverteren in de Carnavalskrant of over deelname aan de reclame-optocht op zondag 11 februari 2024 stuur dan een berichtje via ’t contactformulier, met daarin je naam, adresgegevens en telefoonnummer.  

De Steunbalk top 11 van 2023:

1: Rabobank Zuidwest Brabant  
2: Installab TotaalInstallateur
3: Cafetaria ‘t Kroontje
4: Intratuin Halsteren
5: Baas Assurantiën
6: Restaurant De Nieuwe Ram
5: Bernaards Transport
6: Tuintechniek Van Rijswijk
7: Vakgarage SDH
8: Bernaards Transport
9: De Bergse Dumphal
9: GJM Bouwadviseurs
9: LPS scholen Halsteren
9: Motor & Meer
9: P. Jansen Installatietechniek
9: ThuisinBouwen
9: Slagerij van der Zande