Intocht

Schrijf jezelf nu in voor de Kinderoptocht op 18 februari 2023!!!

Hallo Spinooltjes, Zijn jullie er al klaar voor? De Vastelaoved komt zo, hoor. Dat duurt niet lang meer. Zijn jullie al wat aan het maken voor de Intocht die ’s zaterdags weer in Altere rijdt? Je doet toch wel mee, is het niet alleen, dan toch anders met de school?

Iedereen, dus ook de deelnemers aan de Kinderoptocht, verzamelen om 13:55 uur op het plein bij Vogelenzang (bij de Huiskamer van Halsteren). Na het inhalen van de Hoogheid en de Nar gaan we met het gevolg beginnen aan de Kinderoptocht naar het Leuthol (De Wittenhorst) 

Intocht_2016De Hoogheid zou het stikgaaf vinden als jullie allemaal mee doen. Immers, velen van jullie hebben de dag van tevoren al mee gedaan in een “leutige” optocht op school.

Neem je bouwsel van school mee en doe mee met de Kinderoptocht. Er zijn dit jaar weer “leutige”, nieuwe, glimmende prijzen te winnen, en zelfs weer een schoolprijs. Je zal eens zien hoe “leutig” dat het allemaal is, hier in jullie eigen Altere!

Schrijf jezelf nu in via ’t inschrijfformulier

Maar de Hoogheid komt ook dit jaar weer op school om alles te vertellen. En als je dan nog vragen hebt, dan kun je die gerust aan hem stellen. Je kan jezelf dan ook direct nog inschrijven bij een boer van de commissie optocht.

“À ge mar leut et!”.