Steunballek TOP 11

Ielk jaor wort ’r ’n steunballek top 11 opgesteld. Dees steunballek laot zien d’uuleke 11 bedrijve de stichtieng en dus d’Alterse Vastelaoved ’t meest finansjeel hebbe gesteund in ’t verbije stichtiengsjaor.

De kemmissie Finansjeel maokt daorvor ’n optelsommeke van d’inkomsten uit de donnaosies van de bedrijve, avvetensies in de Carnavalskrant en op onze optochtflyer, deelnaomes aon de reclaome-optocht, sponsors van ons optochtprijzen en nog veul meer. Uit dees totaole kom ‘n top 11 tot stand.

Netuurlijk is de Stichting Alterse Carnaval blij mee alle avveteerders, donneteurs, deelnemers aon de reclaome-optocht of d’uuleke finansjele steun dan ok. Kek allenig al mar ’s naor ons avveteerders in de Carnavalskrant. ’n Ielk, naomes de Stichting Alterse Carnaval, bedankt vor gullieën steun!

Wulde meer weten over avveteren in d’n Carnavalskrant of over deelnaomen aon de reclaome-optocht op sondag 27 feebrewaorie 2022 stuur dan ’n berichtje via ’t ketaktfommelier, mee daorin oew naom, adresgegeves en tillefoonnummer.

De Steunballek top 11 van 2020:

1: Installab TotaalInstallateur
2: Rabobank Zuidwest Brabant