Broojebal

Beste Spinole,

’t Broojebal zal wir g’houwe gaon worre, en wel in saomewarking mee d’n KBO Halsteren, Toneelvereniging Ons Kent Ons en de Zonnebloem. ’t Broojebal zal plaots vinne op 28 jannewaorie 2023. De zaol gaod ope venaf 13:55 uur en ’t Broojebal zal om 14:11 uur starte.

Me geve de seniore, lid of gin lid van de KBO, van Altere gaere de ruimte vor ’n leutige middag mee meziek en vermaok. De meziek is al geregeld en dà vermaok, dà zit wel goed, d’r komme wir verscheijene artieste optreje.

À ge oew eige nou et ingeschreven vor dees middag, dan zuirge me vor koffie mee ’n wöstebroojke in de pauze en aon ’t end van de middag een lekkere kop mee snert.

Vor meer infermaosie over ’t inschrijve kunde bij de KBO terecht.

Me beloven oe dà dì wir ’n middag zal gaon worre waor nog lank over naogepraot zal worre. Gaere tot ziens op zaoterdag 28 jannewaorie 2023!

À ge mar leut et!
Naomes d’n KBO Halsteren en d’n Stichting Alterse Carnaval.